Democyklar

Vår övertygelse är att man ska prova en cykel innan köp. Därför försöker vi ha så många modeller som möjligt tillgängliga för provcykling. Nedan finns våra demo-cyklar. Om det är något ni saknar eller funderar över, tveka inte att höra av er.

BMC Fourstroke 01 Two

Storlek M

En riktig XC-raket byggd för tävlingsbanorna. Vill du vara snabbast bland kompisarna ska du ha den här. Tror du oss inte? Kom in och prova.

Orbea Oiz M20

Storlek L

XC, XC, XC, det är så enkelt. 100mm fram och back, låsning till båda dämpare, carbonram. Kom in och upplev! Likadan cykel som vår ambassadör Jakob har valt för säsongen 2020.

Orbea Terra M30-D 1X

Storlek S

Klarar sig lika bra på landsvägen som grusvägen som pendlarvägen och som vintercykel. Går att få med skärmar för den som vill.

Orbea Occam M10

Storlek L

Ny modell 2020 med helt ny ramgeometri. Nya Occam har blivit rosad världen över och vi kan bara hålla med. Klarar sig lika bra på stigen som på de snabbare banorna. En riktigt allround mtb. Kom in och prova!

Optima E40 EL-cykel

Storlek M

Den ultimata pendlarcykeln, med lågt insteg. Ta dig snabbt var du vill och koppla in el-assistansen i uppförsbackarna, i motvinden eller hela tiden för att ta dig fram utan att svettas.