Hemmavasan med CATU 2022

Inställt!

Hemmavasan med CATU kördes 2020, 2021 och nu planerar vi att även 2022 köra med ett glatt gäng cyklister :)


Kanske en bra uppvärmning inför Cykelvasan helgen efter eller bara en kul grustur ihop, men 9 mil är väldigt sugande så man behöver ha lite vana i rumpa, ben och rygg.

Samma rutt som tidigare år, liknande upplägg 👌

  • När: lördag 6/8 kl 08.00
  • Bana: ca 9-10mil, start och slut vid butiken. Man kan lätt vika av hemåt på flera ställen om man skulle vilja korta av rundan.
  • Underlag: grusväg (varierande storlek på grus) ca 70%, skogsväg och tekniska partier ca 20% och asfalt ca 10%. Vi tar det ännu lugnare i dom tekniska avsnitten.
  • Höjdmeter: Många, det är ju inte särskilt platt här där vi bor.
  • Tempo: lugnt men du ska vara förberedd på sugande ben, öm rumpa (ta dina bästa cykelbyxor) och trötta axlar, det blir en väldigt lång dag i sadeln. Vi cyklar som en grupp, alla som vill ska med.

Tänk på att ha med dig:
Näring- minst 1 flaska med vatten/sportdryck, det kommer även
att finnas möjlighet att fylla på längs med vägen.
Punka- minst 1 extra slang, se till att du har rätt ventil om du har högprofil hjul och rätt tryck i däcken, det brukar stå på däcket vad just du ska ha. Bra att ha däckavtagare, verktyg och pump med.

Lunch: mellan 6 och 7mil kommer vi att stanna för lunch, vi tar upp beställningar innan avfärd. Har ni några allergier meddela gärna detta i förväg.


Pris: 300kr/person, betalas i butiken innan start. Lunch och påfyllning av socker och vatten längs med vägen ingår

Gå in på eventet på facebook och klicka "kommer" så vi vet hur många vi blir:

Hemmavasan med CATU