Om CATU

Vi träffades genom cyklingen och nu öppnar vi butik!

Chantal som upptäckte cyklingen i sena 20-årsåldern gjorde snabbkarriär från att köpa sin första landsvägscykel till att vara med i Sveriges bästa cykellag på nationell elitnivå. Solskenscyklist som trivs bäst när hon lyckas få andra att trivas, vilket hon ofta gör.

Johan som alltid hållit på med cyklar och cykling, från att i 10-årsåldern serva kompisarnas cyklar i föräldrarnas garage hemma i Västerås via tävling på landsväg i ungdomsåren till långfärdscykling och numera träna och tävla på ”lagom nivå” i både landsväg, mtb, och gravel.

Vi flyttade till Sörnedansjö, Sundsvall hösten 2018 och har inte ångrat det en sekund Vi trivs fantastiskt bra i vår nya hemstad och att vi nu också får jobba med vår hobby är ännu bättre, även om det blir rätt mycket cykelprat i familjen ;).

När vi planerade öppning av vår egen cykelbutik var konceptet tydligt, vi ville skapa en inbjudande miljö där fokuset ligger på att sprida cykelkultur. För oss är det viktigt att förmedla att det ska vara en plats att umgås, ta det lugnt en stund och få en kopp kaffe ihop med en pratstund.

Vi säljer endast produkter som vi tror på och vi försöker prova allt själva eller ta influenser från våra ambassadörer. Vi handplockar produkter, varumärken och leverantörer för att du som kund ska känna trygghet i kvaliteten.

Summan av detta blir CATU eller Cycling according to us.