Södra Berget Bike Park ihop med CATU!

Vi fortsätter vårt samarbete med Sundsvalls slalomklubb och har fått förtroendet att förvalta deras sommarprojekt Södra Berget Bike Park. Ett projekt som drogs igång 2018 av entusiaster och vi hoppas nu kunna med deras förtroende nu bygga vidare på detta. Under sommarmånaderna juni till mitten på september kommer vi därför även bemanna Södra Berget Bike Park.

Vi kommer att ha cyklar till uthyrning, enduro och stigcyklar för den som gillar att cykla i skogen men även city-elcyklar för den som önskar en stadsupplevelse. Hjälmar och skydd kommer även att finnas till stora som små.

Cafét kommer att vara öppet minst lika ofta som liften men förhoppningen är att det ska finnas önskemål och anledning nog att ha det öppet mer än så :)

(En onlinebokning håller på att utvecklas och väntas gå live i början på juni men i väntan på detta så kör vi "old school")

För bokning av cykel eller skydd, maila: info@catu-bikes.se .

För att köpa early-bird specialpris för liften i sommar gå in på Södra berget bikeparks hemsida så får ni all info om hur du laddar ditt bikepass.

www.sodrabergetbikepark.se

Vi hoppas på en fin och superkul sommar ihop med er, både nya och redan frälsta entusiaster!