Testdag och inspirationsföreläsning

Äntligen!

Martin & Christopher kommer till Sundsvall för att testa er fysik och inspirera er till att lyfta träning och tävling till nästa nivå.Onsdag den 1 december kl 18:00 blir det inspirationsföreläsning och mingel.

  • Föreläsningen: Martin har 20+ elitsäsonger bakom sig såväl som utbildning och erfarenhet som både tränare och sportdirektör. Martin kommer att prata om fysiologi och träningsupplägg som funkar för både motionär och världsmästare. Kom hit och låt dig inspireras och ställ dina frågor. Föreläsningen kostar inget men anmälan krävs, det är begränsat till 40 platser under föreläsningen så först till kvarn!

Anmäl dig genom att skicka mail till info@catu-bikes.se märkt "föreläsning".


  • Fystester, för dig som vill ta reda på exakt hur det ligger till med din fysiska form finns möjlighet att göra både laktat/tröskeltest och/eller VO2maxtest. 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@catu-bikes.se märkt "fystest". Testerna sker dagtid den 1 december.Prislista och beskrivning av tester


Tröskel /Laktat: 1400:-
Utgångspunkten för all träning är att få reda på dina tröskelnivåer. Resultaten blir en prydlig graf som beskriver din mjölksyrekurva. Innefattar blodprov. Resultatet gås genom och förslag ges på träning som lyfter svagheter.

VO2 Test : 1000:-
Testa ditt maximala syreupptag, detta ger dig en siffra som ett mått på din kondition.

Tröskel /Laktat och VO2 test: 1900:-
Rekommenderat paket för att få en total bild av din fysiska nivå

Personligt styrd träning 890:-
Ett träningsprogram som läggs upp efter dina testvärden och som fokuserar på att lyfta dina svagheter


Nu lägger vi det här året bakom oss och börjar planera för säsongen 2022!

I samarbete med:

Kontakt och mer information:

info@cmathlete.com

https://cmathlete.com/